MohsA huidcentrum heeft als eerste Europese praktijk het ASDS certificaat mogen ontvangen. Geen enkele medische praktijk of ziekenhuis binnen Europa ging ons voor!

De American Society for Dermatologic Surgery (ASDS) is de grootste gespecialiseerde organisatie in de Verenigde Staten die dermatologen vertegenwoordigt die een unieke opleiding en ervaring hebben om de gezondheid, functie en het uiterlijk van de huid in alle stadia van het leven te behandelen.
ASDS-leden worden erkend als leiders op het gebied van cosmetische en medisch noodzakelijke huidoperaties. Velen zijn pioniers in hun vakgebied: zo zijn veel leden betrokken bij de klinische onderzoeken voor het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe behandelingen.
Gecertificeerde ASDS Dermatologen zijn experts in preventie, detectie en behandeling van huidkanker. Naarmate de incidentie van huidkanker stijgt, zetten de specialisten zich in om stappen te nemen om de levensbedreigende effecten van deze ziekte te minimaliseren.

Met het behalen van het ASDS certificaat is MohsA huidcentrum niet alleen volgens Europese richtlijnen, maar ook op basis van Amerikaanse richtlijnen gecertificeerd om artsen op te leiden tot Mohs chirurg!