Actuele wachttijden

Actuele wachttijden per 20-09-2021

Onze gemiddelde wachttijden staan in werkdagen vermeld. Afhankelijk van de verwijsreden of uw keuze voor een specifieke dermatoloog kunnen de wachttijden langer of korter zijn. De toegangstijden en wachttijden gelden niet voor spoedgevallen.

Nota bene

Helaas is per 20-09-2021 voor nieuwe patiënten die verzekerd zijn bij VGZ en partnerverzekeringen waaronder: Zekur (Univé), IZA, Bewuzt, National Academic, Promovendum en Besured verzekeringen de poliklinische wachttijd 21 werkdagen in onze vestiging te Eindhoven. Reden hiervoor is dat het beschikbare zorgbudget van uw zorgverzekeraar voor 2021 vrijwel op is voor ons behandelcentrum.
Is bovenstaande voor u van toepassing? Dan kunt u zich melden bij zorgbemiddeling: 088 – 131 16 11, uw zorgverzekeraar gaat dan voor u opzoek naar een ander behandelcentrum. Voor patiënten die reeds bij ons onder behandeling zijn is dit niet van toepassing!

Venray

Polikliniek

Buitenlust 35, 5803 AZ, Venray

Wachttijden in werkdagen: 7

Micrografische chirurgie

Buitenlust 35, 5803 AZ, Venray

Wachttijden in werkdagen: 21

Eindhoven

Polikliniek

Winston Churchilllaan 85, 5623 KW, Eindhoven

Wachttijden in werkdagen: 7 (VGZ-patiënten: 21, zie nota bene melding hierboven)

Micrografische chirurgie

Winston Churchilllaan 85, 5623 KW, Eindhoven

Wachttijden in werkdagen: 21

Wachtlijstbemiddeling

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden.

De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.