Behandelingen

MohsA beschikt over een brede expertise en mogelijkheden voor de behandeling van uiteenlopende dermatologische aandoeningen. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe mogelijkheden om de behandeling, het behandeleffect en het welzijn van de patiënt steeds maar weer te verbeteren.

MohsA is gespecialiseerd in de zogenaamde one stop shop benadering. Op het moment dat u bekend bent met huidkanker, kunnen wij (afhankelijk van het soort huidkanker) op één dag de behandeling uitvoeren middels de Mohs chirurgie. Naast onze ultramoderne en goed geoutilleerde behandelkamers, beschikken wij ook over een uitgebreid pathologisch onderzoekslaboratorium, zodat wij huidmonsters meteen kunnen beoordelen.

MohsA heeft kwaliteit van mens en leven hoog in het vaandel staan. Onze behandelingen en ingrepen worden daarom zodanig ingezet dat de impact voor u als patiënt tot een minimum wordt beperkt. Indien noodzakelijk betrekken wij andere specialisten of sturen u voor aanvullende behandeling door naar bijvoorbeeld een plastisch chirurg.

MohsA biedt alle poliklinische behandeltechnieken voor huidkanker. Al deze behandelingen zijn aan te merken als verzekerde zorg.

  • Standaard excisie en micrografische chirurgie
  • Mohs micrografische chirurgie
  • Fotodynamische Therapie
  • Cryotherapie
  • Laserbehandelingen
  • Toegepaste locale therapie: o.a. Picato en Imiquimod

MohsA is een innovatieve dermato-oncologische zorgstraat, waarbij de dermatologen/Mohs-chirurgen beschikken over ruime expertise op het gebied van:

  1. Mohs-Chirurgie
  2. Fotodynamische therapie
  3. One-stop-shop behandelingen

MohsA beschikt alleen maar over dermatologen die zijn gespecialiseerd in pijnloze verdoving en behandeling in een prettige en patiëntgerichte omgeving.