Over Mohsa

MohsA Huidcentrum behandelt alle huidaandoeningen. Onze dermatologische specialisten zijn voortdurend in ontwikkeling om de uiteenlopende vormen van dermatologische aandoeningen te kunnen diagnosticeren en te behandelen. MohsA staat voor Mohs Academy. in Mohsa wordt nauw samengewerkt met diverse Universitaire Ziekenhuizen en worden artsen en medisch specialisten opgeleid.

MohsA Huidcentrum beschikt,  naast een groot team aan dermatologen, over een team van verpleegkundigen, huidtherapeuten en plastisch chirurgen die ondersteunend en aanvullend zorgen voor effectieve en pijnloze operaties en behandelingen. U kunt bij MohsA terecht voor alle huidzorg. Mohsa biedt naast Topzorg op Huidkankergebied ook algemene huidzorg, eczeembehandelingen, spataderbehandelingen, plastische chirurgie, huidtherapie, etc.

MohsA Huidcentrum kenmerkt zich door korte wachttijden en ruim tijd voor de patiënt; zo pijnloos mogelijke behandelingen en een samenwerkend team wat zich richt om uw huid optimaal te herstellen of verbeteren. Met een verwijzing van uw huisarts wordt een consult, net zoals in een ziekenhuis, vergoed door uw zorgverzekering.

Het team