Huidtherapie - MohsA Huidcentrum
Huidtherapie - Expertisecentrum voor huidkanker en Mohs-Chirurgie

Huidtherapie

Je huid gaat vooruit bij de huidtherapeut!

Huidtherapeuten behandelen mensen met een zieke en/of beschadigde huid. Het doel van de behandeling is het verminderen, oplossen of voorkomen van klachten ten gevolge van een huidaandoening.
Bij MohsA kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd op gebied van huidtherapie, oedeemtherapie en licht- lasertherapie. Naast het uitvoeren van behandelingen geven zij ook huidverzorgingsadvies.
Uniek aan ons huidcentrum is dat de huidtherapeuten een nauwe en directe samenwerking hebben met de dermatologen. Dit zorgt voor een optimaal behandelresultaat. MohsA heeft de beschikking over de nieuwste lasers en behandeltechnieken: wij streven naar een gezonde en mooie huid!

Kwaliteit en professionaliteit
Om de kwaliteit en professionaliteit te waarborgen, zijn de huidtherapeuten van MohsA aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Vergoeding
De huidtherapeut is direct toegankelijk, wat inhoudt dat er zonder verwijzing een afspraak kan worden gemaakt. Als huidtherapie binnen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering valt, komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. De vergoedingen verschillen sterk en zijn afhankelijk van uw zorgverzekering en de indicatie. Raadpleeg uw zorgverzekeraar om na te gaan waar u recht op heeft. Voor meer informatie kunt u ook de volgende website raadplegen: www.huidtherapie.nl/vergoedingen/

U kunt ons ook per e-mail bereiken op: huidtherapie@mohsa.nl.