Team

De dermatologen van MohsA, Mw. Dr. G.A.M. Krekels en, Mw. Dr. S. van der Geer – Rutten, zijn Mohs-Chirurg van het eerste uur en werden opgeleid door prof. dr. H.A.M. Neumann. Beide zijn zij gepromoveerd op een onderwerp dat te maken heeft met huidkanker.

Als jarenlange ervaren artsen binnen de brede dermatologie en gespecialiseerd in de dermato-oncologie en dermato-chirurgie, zijn zij zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van huidkanker en beschikken zij over ruime expertise in de behandeling ervan. Dr Krekels was van 2006 tot 2012 voorzitter en secretaris van de European Society of Mohs Micrographic Surgery. Dr. van der Geer is nu secretaris van deze vereniging.

Dr. Krekels is internationaal bevoegd mentor, opleider, van de American Society for Dermatologic Surgery. Collega dermatologen worden op dit moment door hen opgeleid in Mohs chirurgie. Beide dermatologen vinden het belangrijk om activiteiten te blijven ondernemen om deze kennis op academisch peil te houden. In hun werkwijze hechten zij in het bijzonder aan een efficiënte en patiëntvriendelijke behandeling.