Spataderpoli

MohsA biedt u een aparte Spataderpoli.

Tijdens het consult spreekt u de dermatoloog over uw klachten en naast het reguliere onderzoek verricht de dermatoloog ook direct aanvullend een duplexonderzoek.

Een duplexonderzoek maakt de aderen dieper in het been zichtbaar. Het onderzoek is vergelijkbaar met een echo. U krijgt gel op het been en met een echo worden de aderen in het been zichtbaar gemaakt. De dermatoloog kan zien of de aderen verwijd zijn en of de kleppen in de aderen nog goed functioneren.

Na het onderzoek zal de dermatoloog de uitkomsten met u bespreken en u adviseren over eventuele behandeling. De behandeling kan bestaan uit het dragen van steunkousen, inspuiten van spataderen, het operatief verwijderen van spataderen of laserbehandeling.Tijdens het consult zullen de opties die voor u in aanmerking komen uitgebreid besproken worden.
Het onderzoek, inclusief duplexonderzoek wordt met een verwijzing van de huisarts vergoed. Tijdens het consult wordt besproken of u ook voor de behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. De meeste spataderbehandelingen worden wel vergoed door de verzekeraars.

Voor een afspraak belt u met MohsA 088-1666111. U kunt ook een email sturen naar info@mohsa.nl