Partners

MohsA heeft diverse samenwerkingsverbanden

Radboud UMC Nijmegen

Dr. Krekels is sinds november 2016 deels werkzaam in het Radboud UMC als staflid om dermatologen in opleiding te begeleiden en op te leiden in de dermato-chirurgie.
Ook zullen dermatologen van het Radboud UMC bij MohsA komen om tot Mohs chirurg te worden opgeleid. ZIj zullen worden begeleid door dr. Krekels, dr. van der Geer-Rutten en dr. Ostertag

Daarnaast is er een nauwe samenwerking met het aangezichtsteam van het Radboud UMC voor behandeling van vergevorderde vormen van huidkanker.

Dr. Liberton, dermatoloog

MohsA werkt nauw samen met dr. Ellen Liberton, dermatoloog Medisch Centrum Waalre. Dankzij deze samenwerking wordt dermatologische topzorg geboden aan patiënten uit de hele regio Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg. U kunt bij dr. Krekels en dr. Van der Geer terecht in Venray en Eindhoven. In Waalre kunt u bij dr. Liberton terecht.

Dr Berretty, dermatoloog

Dr. Berretty met wie MohsA samenwerkt, is een vertrouwde naam als het gaat om  de behandeling van complexe huidproblemen. 30 jaar lang is hij als dermatoloog verbonden geweest aan het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Daarnaast heeft hij in Nederland belangrijk pionierswerk verricht op het gebied van huidafwijkingen en cosmetische behandelingen met laser en IPL.

Zijn inzet voor mensen met specifieke huidproblemen is waardevol. Zo is er een expertisecentrum op het gebied van foto-epilatie door hem opgezet onder de naam ‘Perfect Skin’. Daarnaast hebben zijn onderzoekswerkzaamheden samen met Philips geresulteerd in een uniek product voor het ontharen met flitslicht voor thuisgebruik. Verder kunnen Eindhovense huisartsen via Teledermatologie eenvoudig en snel met hem overleggen over de behandeling van patiënten met een dermatologisch probleem. Indien nodig worden patiënten ook doorverwezen naar MohsA voor nader onderzoek of verdere, gespecialiseerde behandeling.

Naast al deze werkzaamheden coördineert dr. Berretty de soa-zorg van GGD’s in de regio Zuidoost-Brabant en Zeeland. Verder zet hij zich in voor de opleiding van diverse specialisten. Zo is hij momenteel als docent verbonden aan U-Consultancy, dat gespecialiseerd is in de opleiding en training van dermatologie voor onder andere doktersassistenten, schoonheidsspecialisten en verpleegkundigen. Jarenlang heeft hij bovendien dermatologen opgeleid in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.

Dermatologie Pantein ziekenhuis Boxmeer

MohsA werkt zeer nauw samen met de dermatologen van het Pantein ziekenhuis Boxmeer: dr. M.W. Mackenzie-Mulas en dr. M.H. Van der Wegen-Keijser. De samenwerking beslaat onder andere huidkankerzorg, spataderzorg en dagbehandelingen voor eczeem en psoriasis. Naast de samenwerking op het gebied van medische behandelingen, voeren de dermatologen ook multidisciplinair overleg, bijvoorbeeld op het gebied van huidkanker, om de hoge kwaliteit van dermatologische zorg te waarborgen.

Patiënten van dr. Mackenzie en dr. Van der Wegen kunnen worden verwezen voor huidkankerbehandelingen, het betreft dan met name de Mohs chirurgie. De operatie wordt in MohsA Venray uitgevoerd. Alle nazorg en de huidkankercontroles worden weer bij de dermatologie van het Pantein ziekenhuis verricht. Zo beschikken patiënten uit de regio Boxmeer over topzorg op het gebied van huidkanker, dicht bij huis.

De patiënten van MohsA kunnen bij de dermatologen in Boxmeer terecht voor endovasculaire laserbehandeling en UV-belichting en dagbehandelingen voor uitgebreide eczeem of psoriasis. De dermatologen verzorgen de verwijzing met alle benodigde informatie.

Deze samenwerkingsverbanden resulteren voor patiënten in de optimale dermatologische zorg, met aanbod van de meest innovatieve behandelingen in de directe omgeving.