MohsA Huidcentrum sluit zich aan bij Bergman Clinics - MohsA Huidcentrum (een focuskliniek van Bergman Clinics)
MohsA Huidcentrum sluit zich aan bij Bergman Clinics - Expertisecentrum voor huidkanker en Mohs-Chirurgie

MohsA Huidcentrum is voornemens zich aan te sluiten bij het netwerk van Bergman Clinics Groep, de leidende, landelijke keten van focusklinieken in medische planbare zorg.

Met de overname van MohsA Huidcentrum breidt Bergman Clinics de dekking van haar zorgaanbod in Nederland verder uit vanuit een gedeelde visie op medisch planbare zorg, waarbij cliëntgerichtheid, innovaties, toegankelijkheid en kwaliteit centraal staan.

Het zorgaanbod en de visie van MohsA Huidcentrum sluiten uitstekend aan bij Bergman Clinics.

Dr. Gertruud Krekels en Dr. Simone van der Geer, eigenaren en oprichters MohsA Huidcentrum: “De overname van MohsA Huidcentrum sluit naadloos aan bij onze toewijding om hoogwaardige en vernieuwende medische zorg in Nederland te blijven bieden. MohsA Huidcentrum en Bergman Clinics delen de ambitie om de hoogste kwaliteit van dermatologische zorg te leveren. Deze overname zien wij als een strategische zet om onze medewerkers en patiënten meer toekomstzekerheid te bieden. Daarnaast zijn we opgetogen dat we ons na deze overname weer kunnen concentreren op onze passie, namelijk het verder verbeteren van dermatologische zorg met onze expertise en ideeën.”

 

Emile van Oorschot, CEO Bergman Clinics Nederland: “Net als bij MohsA Huidcentrum draait bij ons alles om de patiënt. Ook zijn beide organisaties echt vernieuwend in de medische zorg. Onze gezamenlijke toewijding aan vooruitgang en continue verbetering van de kwaliteit draagt bij een veelbelovende toekomst voor de (huid)zorg. Wij heten MohsA Huidcentrum dan ook warm welkom en zijn verheugd met de uitbreiding van onze activiteiten in Zuid-Nederland. Locatie Venray wordt onze eerste kliniek in de provincie Limburg.”

Wat betekent dit voor u?

Voor u als patiënt van MohsA Huidcentrum heeft dit voornemen geen gevolgen. U kunt terecht bij uw vertrouwde arts en kliniek. De aansluiting van MohsA Huidcentrum bij Bergman Clinics vindt plaats na goedkeuring van de ondernemingsraad van Bergman Clinics Nederland en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit voornemen, kunt u tot 7 november 2023 contact met ons opnemen via info@mohsa.nl

Over MohsA Huidcentrum

MohsA Huidcentrum met klinieken in Eindhoven, Venray en Bladel behandelt alle huidaandoeningen. De dermatologische specialisten van MohsA Huidcentrum zijn voortdurend in ontwikkeling om de uiteenlopende vormen van dermatologische aandoeningen te kunnen diagnosticeren en te behandelen. Wij zijn experts in preventie, detectie en behandeling van huidkanker.

MohsA staat voor Mohs Academy en draagt bij tot een verbetering in kwaliteit op het gebied van dermato-oncologie en dermato-chirurgie in Nederland, volgens Europese richtlijnen, maar ook op basis van Amerikaanse richtlijnen is MohsA Huidcentrum gecertificeerd om dermatologen op te leiden voor de specialisatie Mohs chirurgie. MohsA Huidcentrum werkt nauw samen met diverse Universitaire Ziekenhuizen.

MohsA Huidcentrum beschikt, naast een groot team aan dermatologen, over een team van doktersassistenten, verpleegkundigen en huidtherapeuten, die ondersteunend en aanvullend zorgen voor effectieve en pijnloze operaties en behandelingen. De patiënt kan bij MohsA Huidcentrum terecht voor alle huidzorg. Naast Topzorg op Huidkankergebied biedt MohsA ook algemene huidzorg, eczeembehandelingen, spataderbehandelingen, huidtherapie en huidverzorging.

MohsA Huidcentrum kenmerkt zich door korte wachttijden en ruime tijd voor de patiënt, zo pijnloos mogelijke behandelingen en een samenwerkend team dat zich richt op optimaal herstel en verbetering van de huid.

 

Over Bergman Clinics

Bergman Clinics is al meer dan vijfendertig jaar een vooraanstaande, inmiddels Europese, keten van focusklinieken voor planbare medische zorg. Bergman Clinics heeft meer dan zeventig focusklinieken verspreid over Nederland (onder de merknamen Bergman Clinics, Bey Clinics en Memira) en meer dan zeventig klinieken in Scandinavië (Memira). Ook heeft Bergman Clinics inmiddels meer dan tien klinieken in Duitsland. De klinieken richten zich op het aanbieden van hoogwaardige planbare medische zorg, waarbij de cliënt en de aandoening centraal staan. Door de focus op veelvoorkomende behandelingen is veel kennis en expertise opgebouwd. Bergman Clinics behoort inmiddels tot de Top-10 van meest doorverwezen zorgaanbieders in Nederland op het gebied van Bewegen, Ogen, Huid & Vaten, KNO, Vrouw, Maag & Darm en Uiterlijk.