Huidcentrum

Onze dermatologen zijn de specialisten in het uitvoeren van micrografische (Mohs) chirurgie bij huidkanker. Deze operatietechniek wordt gebruikt om huidkanker (het basaalcelcarcinoom) zo precies mogelijk weg te halen, zonder dat daarbij teveel gezonde huid verloren gaat.
Ons team heeft gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring, dat maakt ons uniek!

De American Society for Dermatologic Surgery (ASDS) is de grootste gespecialiseerde organisatie in de Verenigde Staten die dermatologen vertegenwoordigt die een unieke opleiding en ervaring hebben om de gezondheid, functie en het uiterlijk van de huid in alle stadia van het leven te behandelen.

MohsA Huidcentrum is trots om deze techniek te mogen uitoefenen. Onze dermatologische specialisten zijn voortdurend in ontwikkeling om de uiteenlopende vormen van dermatologische aandoeningen te kunnen diagnosticeren en te behandelen.

Dezelfde dag een diagnose, behandeladvies en in veel gevallen indien mogelijk óók de behandeling dezelfde dag. Heeft u MohsA al gespot? MohsA is de overkoepelende naam voor al onze hoogwaardige en patiëntvriendelijke, dermatologische zorg.

MohsA Huidcentrum beschikt in het verlengde van de dermatologen over een team van verpleegkundigen en huidtherapeuten die ondersteunend en aanvullend zorgen voor een effectieve en pijnloze operaties en behandelingen. MohsA biedt ook een Spataderpoli en een Eczeempoli.