Ook MohsA Huidcentrum neemt de maatregelen die nodig zijn om onze zorg voor u en onze zorgprofessionals zo veilig mogelijk te houden. Daarom hebben wij besloten om een aantal ingrijpende maatregelen te treffen.

Om de kans op besmetting van patiënten en medewerkers verder te verminderen proberen wij het aantal patiënten dat de kliniek bezoekt zoveel mogelijk te beperken en te spreiden. Conform de geldende adviezen van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie, voeren wij vanaf 13 maart geen cosmetische behandelingen meer uit. Dit geldt zowel voor onze dermatologen als voor onze huidtherapeuten. Bestaande afspraken zullen worden geannuleerd en op een later tijdstip worden ingepland.

Dermatologische zorg waaronder operatieve ingrepen, wondzorg, eczeem zorg etc. zullen wij zoveel mogelijk blijven verlenen. Wel vragen wij u om bij klachten van koorts, niezen, hoofdpijn, keelpijn of loopneus de afspraak in overleg met uw dermatoloog te verplaatsen naar een later tijdstip. Ook verzoeken wij u om niet meer dan 1 begeleider mee te nemen naar uw afspraak.

Daarnaast zullen wij proberen waar mogelijk het fysieke consult te veranderen in een telefonisch consult of een E-consult (digitale consultatie).
Mocht u zelf uw afspraak willen omzetten in een telefonisch of E-consult kunt u ons mailen via info@mohsa.nl of bellen naar 088-1666111.

Ook als niet-bekende patiënt kunt u bij ons terecht voor een E-consult. Neemt u hiervoor contact op met info@mohsa.nl zodat wij u kunnen melden hoe u uw gegevens veilig kunt mailen.

MohsA Huidcentrum volgt de adviezen van het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en zal waar nodig het beleid direct aanpassen.