Zorgverzekeraars

MohsA biedt alle uiteenlopende vormen van verzekerde (en ook de niet – verzekerde) dermatologische oncologische zorg. Alle behandelingen die binnen de basisverzekering vallen, worden door ons uitgevoerd. Voor 2017 zijn met ALLE zorgverzekeraars reeds contracten afgesloten.

MohsA heeft voor 2017 met alle verzekeraars een contract. De meeste behandelingen vallen onder de basisverzekering. Daarbij geldt zoals bij een ziekenhuis dat uw huisarts of specialist een verwijzing dient te geven. U krijgt bij ons dezelfde vergoeding als bij een ziekenhuis of andere zorgaanbieder. Het wettelijk bepaalde eigen risico van de zorgverzekering ( €385,= voor 2017) geldt, net zoals bij een behandeling in een ziekenhuis of andere zorgaanbieder, natuurlijk wel. Afhankelijk van de door u gekozen verzekering, kunnen wij rechtstreeks factureren aan de verzekeraar of dient u zelf onze geleverde zorg te declareren.

MohsA heeft een contract met CZ, CZ Direct, OHRA, Delta Lloyd, met VGZ, IZZ, IZA, Unive, Bewuzt, Turien & co, Zekur, UMC, met Menzis, Anderzorg, Multizorg, ASR, de Amersfoortse, Ditzo, Beter Dichtbij, IAK, Aevitae, Aresco, Turien en co, ONVZ, VvAA, PNO zorg, ENO, Salland, Hollandzorg, Energiek, Zorg en zekerheid, DSW, Zilveren Kruis Achmea.

U kunt bij uw zorgverzekeraar een hoger eigen risico hebben afgesloten. In dit geval betaalt u zelf het verplicht eigen risico met daarbovenop het vrijwillig eigen risico.

Bent u bij CZ verzekerd?
MohsA heeft een contract met CZ, echter in sommige gevallen (als het geen huidkanker betreft) wil CZ dat MohsA de factuur direct naar de patiënt stuurt en het eigen risico int. Het kan dus voorkomen dat u als CZ patiënt een factuur van MohsA ontvangt. Dit betekent niet dat u meer betaalt, integendeel, MohsA is de goedkoopste zorgaanbieder, het gaat alleen om het wettelijk eigen risico. Deze administratieve taak legt CZ bij MohsA neer. Lees hier meer over CZ eigen risico 2017.

Een factuur kan soms weken tot maanden tot zelfs een jaar na uw bezoek pas binnen komen. Dat heeft te maken met de landelijke facturatie regels die door de overheid zijn bepaald.
Op het overzicht van uw verzekeraar vindt u het bedrag van de factuur, het deel dat de verzekeraar vergoed, het gedeelte eigen risico en de zogenaamde eigen bijdrage.
U betaalt aan MohsA alleen het eigen risico. De eigen bijdrage hoeft u NIET te betalen.

Voor meer informatie zie: Vragen over uw factuur.
Heeft u vragen? neem contact op met uw zorgverzekeraar of met MohsA. U kunt mailen naar debiteuren@mohsa.nl

Indien u in het buitenland bent verzekerd, of u neemt een specifieke behandeling af die niet onder de basisverzekering valt, dan zult u de behandeling zelf moeten afrekenen en eventueel zelf moeten declareren.

Voor meer informatie: Financiële Bijsluiter 2016 Mohsa

Heeft u vragen over uw Factuur: Vragen over uw Factuur

 

Download de prijzentabel 2017

Download de prijzentabel 2016

Download de prijzentabel 2015

Download de prijzentabel 2014